Nieuw Kamper ondernemers Event

informeren, inspireren en netwerken. Kamper ondernemersverenigingen slaan met de gemeente de handen in elkaar

Het Kamper Ondernemers Event, KOE, is een nieuw evenement voor alle ondernemers in de gemeente Kampen. Het vindt plaats op woensdag 23 maart, voorafgaand aan Beursvloer Kampen Tohopesate. De ondernemersverenigingen IC , VOC en ZP Kampen, de gemeente Kampen en BrugMedia hebben voor dit nieuwe initiatief de handen ineen geslagen en zijn samen verantwoordelijk voor de organisatie.

kamper ondernemer event

De organisatoren willen het event éen keer per jaar gaan organiseren. Het event is gratis toegankelijk en ook ondernemers die niet aangesloten zijn bij een vereniging of netwerk zijn welkom.

Alle bezoekers van KOE zijn van harte uitgenodigd om aansluitend de elfde editie van Beursvloer Kampen Tohopesate te bezoeken. Samen met Beursvloer Kampen Tohopesate, moet het evenment een vast onderdeel worden in de agenda van de Kamper ondernemer.

Beursvloer Kampen Tohopesate
Tijdens de Tohopesate ontmoeten de ondernemers maatschappelijke organisaties die behoefte hebben aan allerlei producten of diensten. Zij gaan met elkaar in gesprek en als zij iets voor elkaar kunnen betekenen dan is er een match en wordt er ter plekke een afspraak gemaakt over de uitvoering daarvan. Een notaris is aanwezig om de match te controleren. Bij de match komt geen geld aan te pas. Alles vindt plaats met gesloten beurzen.

Voorafgaand op het Kamper Ondernemers Event kunnen de ondernemers drie workshops bezoeken.

CROWDFUNDING
Is crowdfunding echt de oplossing voor terugtrekkende banken en opdrogende subsidies of is het gewoon een hype? En hoe werkt dat dan? John de Vlieger vertelt.

RECHTSVORMEN VOOR ONDERNEMINGEN
Er bestaan grote verschillen tussen de diverse bedrijfsvormen. Iedere ondernemer moet weten wat de verschillen zijn en kan zo de vorm kiezen die bij de organisatie past. Hans Both legt uit.

SCOREN IN GOOGLE
Uw eigen website vindbaar maken in Google op de juiste zoektermen is een must voor iedere ondernemer maar hoe werkt dit nu eigenlijk? Door Marco Ter Horst en Johan van der Kolk

Het programma is kort en bondig en ziet er globaal als volgt uit:

15.45 uur Inloop/Ontvangst
16.15 uur Opening door wethouder Geert Meijering
16.30 uur Workshop Crowdfunding
17.00 uur Workshop Rechtsvormen voor ondernemingen
17.30 uur Workshop Scoren in google
18.00 uur Afsluiting
18.30 uur Beursvloer Kampen Tohopesate

Meer informatie en aanmelden:

www.ko-events.nl
www.facebook.com/KamperOndernemersEvent