Nieuw; Super clinics en scholen-basketbaltoernooi in april

Basketbalvereniging Lay Back Kampen gaat voor het eerst dit jaar een basketbaltoernooi organiseren voor de jeugd. Dit toernooi wordt gehouden op 29 april. De leerlingen van de basisscholen in Kampen zullen of zijn al via de sportcombinatiefunctionarissen worden geïnformeerd over de basketbalclinics en het toernooi.

Lay Back Kampen zal ter voorbereiding clinics aanbieden op woensdagmiddagen. Bovendien is jeugd die geïnteresseerd is in basketbal uitgenodigd om gratis tot het eind van het seizoen mee te trainen. Dit kan nog eens extra helpen om als school goed voorbereid te zijn op het toernooi.

En een toernooi zonder een mooie prijs telt natuurlijk niet.

De hoofdprijs is een schitterende wisselbeker. We beginnen dit jaar met een kleine groep en willen doorgroeien naar een Kampen-breed toernooi. Maar kan jouw school daardoor de eerste zijn die deze beker gaat winnen??

Meld je aan via de website van sportpas Kampen;

https://www.sportpas.nl/kampen/gemeente-kampen/overzicht-aanbod/sportaanbieder/105/lay-back-kampen

De leuke en natuurlijk leerzame basketbal clinics/trainingen worden gegeven op woensdagmiddag 15 en 22 april aan de groepen 4 tot en met 7. Dit is in De Reeve.

En op woensdagmiddag 29 april eindigt dit met een spannend open scholentoernooi voor de groepen 6 en 7, ook in de Reeve!!

De basketbal clinics/trainingen
Van 13.30 – 14.45 uur.
Data: 15 en 22 april
Minimum aantal deelnemers: 15
Maximum aantal deelnemers: 30
Locatie: De Reeve
Trainers: ervaren jeugdtrainers van Lay Back zelf!

Het toernooi:
Tijd: 13.30- 15.30 uur
Minimum aantal teams: 4
Maximum aantal teams: 8

We hopen op een mooi toernooi! En een geweldige start voor een jaarlijks terugkerend Kampens sportevenement waar iedereen naar uitkijkt.

Wil je exra meetrainen? Dat kan. Voor de jeugd tot 12 jaar kan dat iedere woensdag tussen 18.30 en 19.45 uur in de Reeve. Kom eens vrijblijvend langs en doe mee, of bereid je hier extra goed voor op het scholentoernooi.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*