Nieuwe Hanzetocht Kampen op zaterdag 3 oktober

IMG_1903 _SnapseedOp zaterdag 3 oktober vindt de nieuwe Hanzetocht Kampen plaats. Het grootste deel van de lange route (18km) loopt langs de prachtige rivier de IJssel en dat levert over het algemeen mooie vergezichten op. Op verscheidene plaatsen langs de route kan de wandelaar een kopje koffie of thee met wat lekkers nuttigen, zodat de wandelaar daarna weer aangesterkt op pad kan gaan.

Weersomstandigheden

Wandelen gaat altijd gepaard met weersomstandigheden. Op 3 oktober kan er een heerlijk herfstzonnetje schijnen, maar – zoals we het in Nederland kennen – kan er ook een regenbui op het hoofd vallen. Het blijft dus belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan.

Wandelingen in 2016

Ook in 2016 kan de Hanzetocht Kampen gewandeld worden. Noteer vast de volgende data in de agenda: 2 januari, 2 april, 2 juli en 1 oktober. De Hanzetocht Kampen wordt gelopen onder auspiciën van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Goedgekeurd KWBN 2015 – 1140.

Meer te doen na de wandeling

Na de wandeling kan de bezoeker ook nog het Gebiedsfestival IJsseldelta bezoeken. Tijdens dit festival wordt de succesvolle afronding van het uitvoeringsprogramma van het Nationaal Landschap IJsseldelta gevierd en is tevens de start van de Gebiedscoöperatie IJsseldelta. De dag staat helemaal in het teken van het ontdekken en beleven van de IJsseldelta. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Dus houdt de wandelschoenen aan, pak de fiets of stap aan boord en ontdek de IJsseldelta! Meer informatie op www.gebiedsfestivalijsseldelta.nl

Meer informatie over de Hanzetocht Kampen op www.hanzetochtkampen.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*