LAATSTE NIEUWS

Naar de Bovenkerk voor een Boosterprik

Coronavirus

Wil je wel een boosterprik, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg of Zwolle? Dan heb je geluk. GGD IJsselland opent komende weken namelijk extra vaccinatielocaties, waaronder in de Bovenkerk in Kampen. Tot in ieder geval eind februari kan iedereen die dat nog niet heeft gedaan zich in de eigen ……(LEES MEER).

Nieuws

Bomenkap voor nieuwe N307

Om de nieuwe N307 te kunnen realiseren moeten er bomen gekapt worden. Dit is nodig om ruimte te maken, onder andere voor de nieuwe oprit naar de N307, de verplaatste Vossemeerdijk/ N306 en nieuwe fietspaden. Combinatie Roggebot verwijdert de bomen in twee fasen. We starten vandaag met het verwijderen van ……(LEES MEER).

Nieuws

Verklaring GBK Betreffende Suat Azer

Ingezonden bericht: Lokale berichtgeving in de laatste weken bood op hoofdlijnen een sterk verwrongen beeld van zaken die tijdens een GBK ledenvergadering zouden hebben gespeeld. Met het kritiekloos overnemen van door (wethouder) Albert Holtland geuite termen als ‘coup’, ‘ronselen’ en ‘ondermijning’ is geheel onterecht het beeld ontstaan als zou er een verband kunnen ……(LEES MEER).

Nieuws

Regionale steun screeningsinterval borstkankeronderzoek 

De Veiligheidsregio IJsselland heeft een brief gestuurd naar de staatssecretaris van Volksgezondheid. Met deze brief doen zij, mede namens de gemeenten Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst en Zwartewaterland een dringend beroep op de staatssecretaris om de screeningsinterval voor borstonderzoek bij vrouwen zo snel mogelijk weer terug te brengen ……(LEES MEER).

Nieuws

CDA Kampen omarmt plannen bewoners Kampereiland

Ingezonden bericht politieke partij CDA Kampen De plannen die gemaakt zijn door projectgroep WERK om de leefbaarheid op het Kampereiland te stimuleren worden omarmt door CDA Kampen. Dat is de belangrijkste conclusie na een werkbezoek van een CDA-delegatie aan een vertegenwoordiging van Vereniging Streekbelangen Kampereiland, de Kampereilander Pachtersbond en Jong ……(LEES MEER).