net binnen

Nieuws

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein Kampen wil de hartelijkste Hanzestad ter wereld worden. En daarom organiseert de Geluksacademie samen met Kampen Partners en vele anderen het Ontmoetingsfestival. Het programma staat nu online op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl. Het festival start 8 oktober met wandelsafari’s door Kampen en besluit 12 oktober met ……(LEES MEER).

Nieuws

Motie borstkanker aangenomen

MOTIE BORSTKANKER AANGENOMEN Staatssecretaris Blokhuis (Volksgezondheid) besloot om het periodiek borstkankeronderzoek voor vrouwen tijdelijk driejaarlijks in plaats van tweejaarlijks te laten plaatsvinden. Reden was een personeelstekort bij de screening en corona. Het personeelsprobleem was al in 2019 bekend, dus nog voor corona. Dat kon dus geen rol spelen. In een ……(LEES MEER).

~~ Misschien interessant voor je ~~

Nieuws

GGD IJsselland onderzoekt impact van zelfisolatie

GGD IJsselland onderzoekt impact van zelfisolatie   “Terwijl de samenleving steeds meer opengaat, zijn er mensen waarbij het dagelijks leven nog steeds veel in het teken staat van de beperkingen en voorzichtigheid.” zegt epidemioloog Rilana Wessel. “Daarom willen graag verder onderzoeken waar deze mensen behoefte aan hebben.” Ouderen en mensen ……(LEES MEER).

Nieuws

11 oktober bekendmaking hartelijkste binnenstadsondernemer

11 oktober bekendmaking hartelijkste binnenstadsondernemer Maandagavond 11 oktober wordt tijdens het Stadscafé bekendgemaakt welke winkelier of horecaondernemer in de binnenstad van Kampen door het publiek is beoordeeld als de meest hartelijke onderneming van de stad. Daarnaast worden drie plannen gepresenteerd waarmee Kampen de hartelijkste Hanzestad van de wereld moet worden. ……(LEES MEER).

Nieuws

Predicaat Hofleverancier toegekend aan Siebrand

Zijne Majesteit de Koning heeft besloten het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ toe te kennen aan Siebrand B.V. Het bedrijf viert deze week haar 100-jarig bestaan. De Commissaris van de Koning, de heer Heidema heeft dat donderdag tijdens het jubileumfeest officieel bekendgemaakt. Historie Siebrand B.V. In 1919 voltrekt zich een ……(LEES MEER).