net binnen

Nieuws

KHC moeizaam langs Lemelerveld

KHC is er zaterdagmiddag in geslaagd de volgende ronde van de bekercompetitie te halen. Het deed dit middels een krappe 1-0 overwinning, die volkomen verdient was overigens. KHC maakte het zich onnodig moeilijk door wederom vele kansen te missen. Het had een enorm veldoverwicht en Lemelerveld kon er maar weinig ……(LEES MEER).

Nieuws

Uitslagen Deltaruiters

Vorige week zaterdag heeft Lisa van Wijnbergen in IJsselmuiden bij de Delta Manege tijdens het pony concours springen een mooie eerste ronde laten zien. Dit resulteerde in 70 stijlpunten en een 3e prijs in de BB cat. D. Het tweede parcours werd zij tweede met 73 stijlpunten. Vrijdag werd er ……(LEES MEER).

~~ Misschien interessant voor je ~~

Politiek

Gerben Wijnja opnieuw lijsttrekker D66 Kampen

  De leden van D66 Kampen hebben Gerben Wijnja aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing in 2022. De geboren en getogen Kampenaar gaat voor zijn tweede termijn als lijsttrekker van de Kamper democraten. Het resultaat van de interne ledenpeiling werd bekend gemaakt door de voorzitter van D66 Kampen, Marion Wichard. ……(LEES MEER).

Sport

Ten Brinke Set-Up pakt een punt in Groningen

Het competitieseizoen 1e divisie is van start. Set-Up IJsselmuiden moest hiervoor afreizen naar het noorden, Veracles in Groningen. In de voorbereiding van het seizoen waren beide teams elkaar al tegengekomen in een oefendriekamp. In voorgaande jaren heeft Set-Up vaak gespeeld tegen de studentenclub uit Groningen, veel lawaai vanuit het publiek ……(LEES MEER).

Nieuws

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein Kampen wil de hartelijkste Hanzestad ter wereld worden. En daarom organiseert de Geluksacademie samen met Kampen Partners en vele anderen het Ontmoetingsfestival. Het programma staat nu online op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl. Het festival start 8 oktober met wandelsafari’s door Kampen en besluit 12 oktober met ……(LEES MEER).

Nieuws

Motie borstkanker aangenomen

MOTIE BORSTKANKER AANGENOMEN Staatssecretaris Blokhuis (Volksgezondheid) besloot om het periodiek borstkankeronderzoek voor vrouwen tijdelijk driejaarlijks in plaats van tweejaarlijks te laten plaatsvinden. Reden was een personeelstekort bij de screening en corona. Het personeelsprobleem was al in 2019 bekend, dus nog voor corona. Dat kon dus geen rol spelen. In een ……(LEES MEER).

Nieuws

GGD IJsselland onderzoekt impact van zelfisolatie

GGD IJsselland onderzoekt impact van zelfisolatie   “Terwijl de samenleving steeds meer opengaat, zijn er mensen waarbij het dagelijks leven nog steeds veel in het teken staat van de beperkingen en voorzichtigheid.” zegt epidemioloog Rilana Wessel. “Daarom willen graag verder onderzoeken waar deze mensen behoefte aan hebben.” Ouderen en mensen ……(LEES MEER).

Nieuws

11 oktober bekendmaking hartelijkste binnenstadsondernemer

11 oktober bekendmaking hartelijkste binnenstadsondernemer Maandagavond 11 oktober wordt tijdens het Stadscafé bekendgemaakt welke winkelier of horecaondernemer in de binnenstad van Kampen door het publiek is beoordeeld als de meest hartelijke onderneming van de stad. Daarnaast worden drie plannen gepresenteerd waarmee Kampen de hartelijkste Hanzestad van de wereld moet worden. ……(LEES MEER).