dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsNK Uienpellen op Sail Kampen

NK Uienpellen op Sail Kampen

-

uienpellen

 

KAMPEN – Sail Kampen houdt op zaterdag 19 april van 14.00 tot 16.00 uur het NK Uienpellen op de Koornmarkt. Het NK Uienpellen wordt georganiseerd door het Kamper Uienkoor, dat daarmee geld inzamelt voor onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose (MS).

Naast muziek van het Kamper Uienkoor zijn er optredens van onder andere de Zotte Zusjes, Rooie Griet en de Kamper Koggezangers. Er zijn allerlei activiteiten om geld in te zamelen. Presentator van de middag is Maas van den Heuvel. Alle deelnemers werken belangeloos mee.

MS treft vooral jonge mensen tussen de twintig en veertig jaar in de volle bloei van hun leven. Het ontstaan van MS is nog altijd niet bekend en ook medicijnen zijn op dit moment nog steeds niet afdoende. Goed onderzoek is een voorwaarde om betere behandeling mogelijk te maken.
Tijdens het NK Uienpellen zijn medewerkers van MS Research aanwezig met informatie over multiple sclerose. Alle deelnemers aan de activiteit werken belangeloos mee. Het NK Uienpellen vindt plaats op de Koornmarkt bij een gezellig horecaterras.

Kijk voor informatie, vragen of donaties op: www.hetkamperuienkoor.nl met speciale MS pagina en Facebook.
Informatie: www.sailkampen.nl. 

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen