Nog steeds veel fout geparkeerde auto’s in Brunnepe

foutp1-2Parkeren in nauwe straten Brunnepe blijvend probleem.

Een groot aantal automobilisten in de wijk Brunnepe maken zich nog steeds schuldig aan het niet goed parkeren van hun voertuig. Wijkagent Jean Louis Becker maakte zaterdagnacht opnieuw melding van het feit dat er in de wijk Brunnepe nog steeds veel fout geparkeerde auto’s staan.

Diverse bewoners melden dat er op sommige plekken bijvoorbeeld geen brandweerauto’s door kunnen, waardoor er dus levensgevaarlijke situatie’s kunnen ontstaan. In het geval van een calamiteit is het voor de hulpdiensten dus onmogelijk op tijd op de plek des onheils te komen.

Wijkagent Becker: “Als wij er met de politieauto niet behoorlijk langs kunnen komt er binnenkort een bon op! Het gaat mij niet om het schrijven van de bon. De veiligheid in de wijk of straat gaat boven alles. De brandweer en ambulance moeten vrij baan hebben”

Na de melding van wijkagent Becker heeft onze verslaggever ter plaatse een korte inspectie uitgevoerd. Hij kon echter nauwelijks nog foutparkeerders ontdekken in de omgeving van de Noordweg, één van de speerpunten in de wijk van Jean Louis Becker. In de avond en nacht komt het foutparkeren vele malen meer voor. Onze verslaggever ter plaatse betrapte nog wel met een knipoog een ernstige foutparkeerder en zal hierover later in zijn column rapporteren.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*