Wie moet het Groene Lintje van 2016 krijgen?

GroenLinks Kampen is op zoek naar mensen en organisaties die daarvoor in aanmerking komen.

GroenLinks Kampen reikt in juni voor de zevende keer het Groene Lintje uit, dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Ook dit jaar staat Het Groene Lintje in het teken van Wereld Milieu Dag. Op deze dag is er extra aandacht voor alles wat mensen en bedrijven doen om de aarde te beschermen tegen vervuiling en uitputting. Wie moet het Groene Lintje van 2016 krijgen? GroenLinks is op zoek naar mensen en organisaties die daarvoor in aanmerking komen.

GroenLinks Kampen maakt zich sterk voor een ‘groene’ gemeente en geeft een pluim aan anderen die zich daarvoor inzetten. Eerder ontvingen Martijn Karel (natuurmens), Joanne Kerstens (Ekowinkel ‘t Hofje), Alexander Sambler (zonne-energie), Wim Kok (bijenvereniging), Marcel Visser (duurzame verlichting) en Matthijs Bakker (natuurmens, imker, mandenvlechter) het Groene Lintje. Stuk voor stuk mensen die zich inzetten voor het behoud van onze aarde. Door energie te besparen, door groen onderwijs, stadslandbouw, het aanleggen van moestuinen of door op wat voor manier ook werk te maken van een schone omgeving. Wie moet het lintje in 2016 opgespeld krijgen?

Hoe kun je nomineren?
Inwoners kunnen andere mensen, een organisatie, een bedrijf of zichzelf nomineren voor Het Groene Lintje 2016. Weet je iemand of ben jij diegene die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag. Nominaties kunnen, voorzien van een motivatie, tot en met zaterdag 15 mei gestuurd worden naar info@groenlinkskampen.nl. Reageert u liever op papier? Dat kan via het Gemeentehuis, Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen, t.a.v. Fractie GroenLinks.

kleurconversie

Video Groene Lintje 2015