Nominaties gevraagd voor Groene Lintje 2015

GroenLintje-staandGroenLinks Kampen maakt zich sterk voor een ‘groene’ gemeente en geeft een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden.

Het ‘Groene Lintje’
De fractie van GroenLinks reikt op zaterdag 20 juni 2015 voor de zesde keer ‘Het Groene Lintje’ uit. Dit lintje is een onderscheiding voor wie zich op positieve wijze inzet voor groen, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen.

In de gemeente Kampen zijn er veel mensen die zich sterk maken voor groen of voor meer duurzaamheid. Eerder ontvingen Martijn Karel (natuurmens), Joanne Kerstens (ekowinkel ’t Hofje), Alexander Sambler (zonne-energie), Wim Kok (bijenvereniging) en Marcel Visser (duurzame verlichting) het Groene Lintje. Wie moet het lintje in 2015 opgespeld krijgen?
Nomineren
Inwoners kunnen andere mensen, een organisatie, een (klein) bedrijf of zichzelf nomineren voor het Groene Lintje 2015. Weet u iemand of bent u degene die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag. Wie iemand nomineert, krijgt uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking op een ‘groene’ locatie.
Nominaties, voorzien van een motivatie, kunnen tot vrijdag 29 mei 2015 gestuurd worden naar info@groenlinkskampen.nl. Reageert u liever op papier? Dat kan via het gemeentehuis, Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen, t.a.v. Fractie GroenLinks.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*