woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekNominaties gevraagd voor Groene Lintje 2023

Nominaties gevraagd voor Groene Lintje 2023

-

GroenLinks Kampen maakt zich sterk voor een ‘groene’ gemeente en geeft een pluim aan anderen die zich daarvoor inzetten. GroenLinks reikt daarom rond om Wereld Milieu Dag (5 juni) voor de veertiende keer het Groene Lintje uit, een onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Afgelopen jaar werd het lintje uitgereikt aan Perron 1 voor hun biologische kiosk en winkel.

De organisatie vertelt: “Op maandag 5 juni is het Wereld Milieu Dag. Op deze dag is er extra aandacht voor alles wat mensen en bedrijven doen om de aarde te beschermen tegen vervuiling en uitputting. Het is onze traditie om gekoppeld aan Wereld Milieu Dag in de maand juni het Groene Lintje uit te reiken. Wie moet het Groene Lintje van 2023 krijgen? We zijn op zoek naar mensen en organisaties die daarvoor in aanmerking komen.”

Inwoners kunnen mensen, een organisatie, een bedrijf of zichzelf nomineren voor Het Groene Lintje 2023. Nominaties kunnen, voorzien van een motivatie, tot en met maandag 5 juni 12:00 gestuurd worden naar info@groenlinkskampen.nl of naar Gemeentehuis, t.a.v. Fractie GroenLinks, Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen