zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsNS Dagtocht Sail Kampen en reportage ANWB Waterkampioen

NS Dagtocht Sail Kampen en reportage ANWB Waterkampioen

-

Intro Sail Kampen en IJsseldelta ANWB Waterkampioen
Campagne IJsseldelta Marketing richt zich op landelijk bekende evenementen

In de aprileditie van de ANWB Waterkampioen verschijnt een reportage van maar liefst zes pagina’s over Sail Kampen en de toeristische regio IJsseldelta.
Via de NS is de dagtocht ‘Sail Kampen’ geïnitieerd, een combinatie van trein, buspendel en Sailvaren. Een mooie gelegenheid om vanuit heel Nederland extra bezoekers te genereren. Deze landelijke initiatieven zijn onderdeel van de publiciteitscampagne van IJsseldelta Marketing en worden gecombineerd met regionale aandacht.

Landelijke en regionale aandacht
In de reportage in de ANWB Waterkampioen wordt Sail Kampen uitgelicht met een uitgebreid programma over de lustrumeditie. Ook volop aandacht voor Kampen en de toeristische regio IJsseldelta, zoals vaarinformatie en toeristische informatie over de streek en een lezersaanbieding bij De Eenhoorn/Olifant. De NS dagtocht Sail Kampen bestaat uit een voordelig treinticket naar NS Station Kampen Zuid incl. pendelbus en ticket voor SailVaren, een samenwerking tussen NS, Sail Kampen en IJsseldelta Marketing. Het combiticket kan gereserveerd worden via www.spoordeelwinkel.nl/product/april/sail. Op veel NS Stations in de regio zijn abriposters van Sail verschenen en is er onder meer promotie via De Telegraaf. Regionaal wordt de Sailspecial huis-aan-huis verspreid.

Campagne IJsseldelta Marketing
De publiciteitscampagne van IJsseldelta Marketing richt zich in 2014 op landelijk bekende evenementen als Sail Kampen, de Sleepbootdagen in Zwartsluis, Stadsfestival Zwolle en Kerst in Oud Kampen. Voor deze strategie is gekozen om de toeristische regio IJsseldelta nationaal en regionaal verder in de markt te zetten. Op deze manier worden bezoekers verleid langer te blijven of nog eens terug te komen om de rest van de regio te ontdekken. De bundeling van krachten in 2014 geeft een extra impuls aan de IJsseldelta.

Ontdek jouw IJsseldelta, Nederland in het klein
Kampen ligt in de toeristische regio IJsseldelta. Ontdek ook de andere Hanzesteden Zwolle en Hasselt. Je loopt zo van de haven het historische centrum in. Geniet van onze eeuwenoude rivieren, watersportparadijs Zwartsluis en de prachtige natuur van Nationaal Landschap IJsseldelta. Het Nationaal Landschap IJsseldelta maakt onderdeel uit van de toeristische regio IJsseldelta. De provincie Overijssel zet zich samen met IJsseldelta Marketing en de gemeenten Zwolle, Kampen en Zwartewaterland in om meer toeristen te trekken en economische groei te stimuleren.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen