Obstakels in het stadspark van Kampen

FORK1

 

Kampen – Kampen kan zich opmaken voor een derde editie van de Fun Obstacle Run Kampen, afgekort FORK. Op zaterdag 8 oktober klinkt het startschot voor deze funrun en om de uitdaging voor deelnemers groter te maken, wordt het stadspark van Kampen ingericht met meer dan 20 obstakels. Van zeecontainers, tot laadbakken en van een tijger tunnel, tot een klimmuur.

Afgelopen jaren zijn funruns en obstacle runs razend populair geworden en in navolging van vele andere organisaties, bracht AV Isala’96 in 2014 de Obstacle Run naar Kampen. De editie vorig jaar trok ruim 300 deelnemers.

Het bedrijf Weever bouw en sloopwerken uit Kampen is hoofdsponsor. Weever stelt een grote hoeveelheid van bouwmaterialen beschikbaar aan de organisatie van de FORK voor de bouw van obstakels in het stadspark.

Voor de derde editie heeft de organisatie de route aangepast en is er zelfs een extra lus toegevoegd aan het parcours. ‘Daarmee proberen we de FORK zo verrassend mogelijk te houden’ aldus Rianne Gorter namens de organisatie. Ook zijn er een aantal nieuwe grote obstakels toegevoegd, maar welke dat zijn blijft nog een verrassing. Inschrijven individueel en met familie en vrienden groepen kan via de website: www.avisala96.nl/fork2016

Bekijk hieronder de reportage van de Fun Obstacle Run Kampen 2015


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673