zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKerstconcert ‘Omnia Cum Deo’

Kerstconcert ‘Omnia Cum Deo’

-

Kerstconcert 14 december 2013 

Het Reformatorisch Jongerenkoor ‘Omnia Cum Deo’ uit Kampen geeft DV zaterdag 14 december een kerstconcert in ‘de Hoeksteen’ te IJsselmuiden. Het jongerenkoor gaat samen zingen met het Reformatorisch Jongerenkoor ‘Deum Fidentus’ uit Emmeloord o.l.v. Jacob Schenk.

OCD

Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. De meditatie wordt verzorgd door Dhr. D. van de Noort. Hij zal spreken namens stichting ‘Kom over en Help’.

Er wordt gecollecteerd ten behoeve van het project Winterhulp. Het jongerenkoor ‘Omnia Cum Deo’ is een regionaal en interkerkelijk jongerenkoor dat nu ongeveer 35 leden telt. De leden komen o.a. uit Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, Genemuiden en Oldebroek.

Het koor heeft als doel te zingen tot Gods eer, zoals ook de naam van het koor aangeeft: alles met God en niets van ons. Het repertoire bestaat uit Psalmen, bewerkingen van Psalmen, geestelijke en buitenlandse liederen. Het koor repeteert elke woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in het Hoornbeeck College te Kampen.

Ben je tussen 16 en 40 jaar en houd je van zingen, kom kijken en meld je aan! Kijk voor meer informatie op www.jongerenkoorocd.nl
of mail naar in**@jo*************.nl.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen