dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOmnia Cum Deo zoekt jongeren...

Omnia Cum Deo zoekt jongeren…

-

Hey Jongelui,

Ooit gehoord van een jongerenkoor uit Kampen?

Wij zijn Omnia Cum Deo en wij zoeken jou! We zijn een enthousiast reformatorisch jongerenkoor met leden in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. De repetities zijn iedere woensdagavond van 19.45u tot 21.45u. Tussendoor is er een pauze waarin je gezellig kunt kletsen en waarin je contact kunt maken met andere jongeren.

OCD

Kom eens, geheel vrijblijvend, een kijkje nemen op woensdagavond in het Hoornbeeck College te Kampen. We hebben vorig jaar een cd opgenomen. Om ons koor te beluisteren kun je op onze site kijken. www.jongerenkoorocd.nl Hier staat ook allerlei actuele informatie op over komende concerten. Het koorseizoen start op D.V. 4 september aanstaande… We hopen jullie binnenkort te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Bestuur en leden van jongerenkoor Omnia Cum Deo.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen