woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenOnduidelijkheid over inhoud brochure voorwaarden parkeerbeleid 2014.

Onduidelijkheid over inhoud brochure voorwaarden parkeerbeleid 2014.

-

 

Vanaf 1 januari 2014 is het nieuwe parkeerbeleid bij de gemeente Kampen van kracht. De vergunninghouders uit de binnenstad hebben bij hun nieuwe parkeervergunning een brochure voorwaarden parkeerbeleid 2014 ontvangen.

parkeerbord_neutraalUitgangstelling van de nieuwe parkeervergunning is dat deze geldig is in de gehele binnenstad (globaal van IJssel tot Ebbingestraten) met uitzondering van de Nieuwe markt en de ‘runshopplaatsen’ in de binnenstad.

In de bijgevoegde brochure staat echter dat de vergunning ook niet van kracht is op de parkeerplaatsen aan de Bongerd, het Meeuwenplein en een deel van het Bolwerk, Kalverhekkenweg, de La Sablonierekade, Cellesbroedersweg en Graafschap.(parkeerplaatsen voor betaald parkeren).

Omdat hierover bij diverse vergunninghouders onduidelijkheid is, is er contact opgenomen met parkeertoezicht en daarna met de heer Sijbesma van de gemeente kampen. Uit deze gesprekken is gebleken dat de gemeente Kampen abusievelijk de verkeerde voorwaarden in de brochure heeft verwoord en aan alle vergunninghouders heeft verstrekt.

Volgens parkeertoezicht en de gemeente Kampen zijn de verstrekte parkeervergunningen wel degelijk geldig in de gehele binnenstad met uitzondering van de Nieuwe markt en de runshopplaatsen. Op alle andere plaatsen, dus ook op De bongerd en het Meeuwenplein, mogen de vergunninghouders dus gewoon parkeren.

Inmiddels zijn de voorwaarden op de gemeentesite aangepast en overweegt de Gemeente Kampen alle vergunninghouders van deze fout persoonlijk op de hoogte te stellen.

Op het tijdstip van publicatie was er bij de gemeente Kampen helaas niemand bereikbaar voor commentaar….

Een reactie via Twitter:

Knipsel Ernst parkeer

Kijk voor een duidelijk overzicht HIER

 

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen