dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekOndernemers en politici in debat tijdens Politiek Café CDJA IJsseldelta

Ondernemers en politici in debat tijdens Politiek Café CDJA IJsseldelta

-

Op dinsdagavond 4 februari houdt het CDJA IJsseldelta het maandelijkse Politiek Café in ‘De Stomme van Campen’, Oudestraat 218. Het thema dat deze avond is ‘Kampen, Handelsstad aan de IJssel’. De avond begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur, en staat onder leiding van Gerben de Koning Gans.

Tijdens dit Politiek Café zullen vier politieke partijen en vier ondernemers met elkaar in debat gaan over de winkelleegstand, het evenementenbeleid en de zondagrust. Namens het CDA zal Cor Adema deelnemen aan het debat net als Johan Witteveen (CU) , Eibert Spaan (SGP) en Albert Holtland (GBK). Ook ondernemers gaan met elkaar het debat aan. Zo zullen Wilco van Werven (Sport 2000), Bianca Diender (Tante VROESH), Alex van den Bos (Van den Bos Mannenmode) en Fré Helleman (voorzitter OVK) een bijdrage leveren aan de avond. Na afloop van het debat is er gelegenheid om met de politici of ondernemers in gesprek te gaan onder het genot van een al dan niet alcoholische versnapering.

Het CDJA IJsseldelta wil door middel van Politieke Cafés inwoners van de gemeente Kampen meer betrekken bij de lokale politiek. “Avonden als deze zijn geschikt om kennis te nemen van de ideeën van de verschillende partijen om zo tot een afgewogen oordeel te komen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen”, aldus Anne Adema, bestuurslid Politiek van het CDJA IJsseldelta. Belangstellenden zijn dan ook van harte welkom tijdens deze avond. Het eerste ronde zal door het CDJA IJsseldelta betaald worden.

Voor meer informatie over het Politiek Café kunt u mailen (ij*********@cd**.nl) of uw vraag stellen via Twitter (@IJsseldeltaCDJA).

politiek cafe

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen