donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOndernemers netwerken bij Carwash Kampen via Kampen in Bedrijf

Ondernemers netwerken bij Carwash Kampen via Kampen in Bedrijf

-

Op woensdag 12 maart zijn de ondernemers van Kampen in Bedrijf te gast bij Carwash Kampen, gevestigd aan de Carlsonstraat. Een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op de verzorging van auto’s. De auto’s worden handmatig voorgewassen en in de volautomatische wasstraat van maarliefst 50 meter krijgen de wasproducten de tijd om in te werken en worden er verschillende typen wasprodukten en wasborstels gebruikt. Door de lengte van de wasstraat kunnen er 7 auto’s tegelijk gewassen worden!
Carwash20140306Johan de Haan van Carwash Kampen geeft deze avond “tips and tricks” over onder andere het wassen en poetsen van auto’s. Tijdens deze presentatie kunnen de ondernemers zien hoe het wasproces bij Carwash Kampen stap voor stap verloopt! Het unieke van dit bedrijf is dat er milieubewust en kwaliteitsgericht gewerkt wordt. Snelheid en gemak zijn typerende woorden van Carwash Kampen.
Naast een interactieve deel in het programma krijgen de ondernemers alle gelegenheid om gezellig te netwerken onder het genot van een drankje & een hapje. “Tijdens het bedrijfsbezoek bij Carwash Kampen willen we de ondernemers energie en inspiratie meegeven! “Laat je zakelijk inspireren door actieve en enthousiaste ondernemers uit Kampen en IJsselmuiden” aldus Nathalie Hagen, regiomanager van Kampen in Bedrijf.
De leden zijn al geïnformeerd middels een uitnodiging maar ook niet leden die een keer willen ervaren hoe het bij Ondernemers in Bedrijf is, nodigt Nathalie Hagen van harte uit om de sfeer te komen proeven. Aanmelden kan op www.kampen.ondernemersinbedrijf.nl. Het is een informele, gezellige maar bovenal effectieve netwerkorganisatie.
Naast de regionale bijeenkomsten in Kampen worden er ook businessdagen georganiseerd. Zo zijn er verschillende businessdagen. De eerstvolgende is op 7 april. Kijk op www.businessdag.nl voor dé Businessdag op 7 april met Arnold Heertje, Hans Biesheuvel en het jonge denkerspanel. Een inspirerend programma onder leiding van Harm Edens!

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen