zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOndernemers op de bon tijdens KIOK 2013 !

Ondernemers op de bon tijdens KIOK 2013 !

-

Diverse ondernemers (die volgens de gemeente Kampen) niet ‘food’ gerelateerd zijn, maar toch open waren tijdens Kerst in Oud Kampen zijn “op de bon geslingerd”

De gemeente Kampen zou (naar eigen zeggen) niet streng controleren en heeft dit waarschijnlijk ook niet gedaan. Het betrof hier namelijk een zogenaamde ‘dwangsombeschikking‘ welke door meerdere ondernemers gezien wordt als een spreekwoordelijke ’tik over de vingers’ of zoals anderen het typerend noemen “Foei

Een ondernemer vind het te zot voor woorden; “De gemeente zou ons juist dankbaar moeten zijn! Kerst in oud Kampen begon pas om vier uur! Toen Kampen heel vroeg al vol liep met mensen van buiten de stad waren wij open, zodoende hebben wij als gastheer voor de stad Kampen opgetreden! Ook al hebben we misschien niet veel verkocht, We hebben de mensen toch nog warmte, en een dak boven hun hoofd kunnen bieden! 

De Dwangsombeschikking was ondertekend door onder andere Burgemeester Koelewijn. “Waarom mag hij wel aan het werk vandaag en wij niet? De dwangsombeschikking is vandaag opgemaakt, dat betekent dat deze ook vandaag is ondertekend door een ambtenaar én de burgemeester! “ Aldus één van de verontwaardigde ondernemers..

dwangsombeschikking

Volgens de organisatie trok Kerst In Oud Kampen dit jaar op beide dagen totaal zo’n 70.000 bezoekers..

Gerelateerde berichten

39 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen