Ondernemersfonds Melmerpark Kampen gaat van start

Melmerpark-300x165

Na een tijd van voorbereidingen is het zover: de ondertekening van de Uitvoeringsovereenkomst Ondernemersfonds Melmerpark door de ondernemersvereniging Melmerpark en de gemeente Kampen.

Op woensdag 30 september a.s. om 9.00 uur wordt de overeenkomst ondertekend bij VWC aan de Zambonistraat 9a in Kampen. De ondertekening wordt gedaan door de heren Van Wendel en Fijn, respectievelijk voorzitter en secretaris van de ondernemersvereniging en de heer Geert Meijering, wethouder Economische Zaken van de gemeente Kampen. Na ondertekening van de uitvoeringsovereenkomst is het ondernemersfonds definitief een feit.

Het oprichten van een ondernemersfonds is op verzoek van de ondernemers van Melmerpark.
De georganiseerde ondernemers willen gezamenlijk optrekken om de economische kracht van Melmerpark te promoten en te versterken. Een gezamenlijk fonds geeft meer mogelijkheden voor een intensieve en professionele samenwerking. Verschillende ondernemerscollectieven kunnen via een ondernemersfonds worden georganiseerd.

De gemeente faciliteert het ondernemersfonds door reclamebelasting te heffen als financiële voeding voor het ondernemersfonds.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*