Onderzoek naar de communicatie gemeente Kampen

De gemeente Kampen gaat onderzoek doen naar de communicatie van de gemeente richting inwoners en bedrijven. Wat gaat er goed en wat kan er verbeterd worden? Deze week ontvangt een selectie van inwoners en bedrijven in de gemeente Kampen hierover een brief.

De gemeente Kampen wil weten wat u als inwoner of ondernemer vindt van de communicatie van de gemeente en waar volgens u kansen voor verbetering liggen. Ze willen bijvoorbeeld graag weten hoe het zit met uw mediagebruik en op welke manier u informatie zoekt. Met deze informatie willen zij de communicatie beter afstemmen op uw behoeften.

Niet alle inwoners en bedrijven van de gemeente worden gevraagd mee te doen aan dit onderzoek. Ze trekken hiervoor een steekproef; dus een selectie van inwoners en bedrijven.

Het bedrijf I&O research voert het communicatieonderzoek voor de gemeente uit. Het kan dus zijn dat u binnenkort van hen een brief met een uitnodiging ontvangt. In deze brief staat precies hoe u kunt deelnemen aan het onderzoek. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor dit onderzoek gebruikt. De resultaten van dit onderzoek worden anoniem verwerkt. De gemeente Kampen hoopt op uw medewerking!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673