zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOntdek de Hanzestad Kampen met de trein

Ontdek de Hanzestad Kampen met de trein

-

 

Tijdens deze mooie nazomer kunnen reizigers gebruik maken van het NS arrangement ’Ontdek Hanzestad Kampen met de trein’. Het arrangement bevat een e-ticket Dagretour naar Kampen, een lunch en een stadswandeling waarbij je de historische bezienswaardigheden van Kampen ontdekt.

hanzestad-Kampen

De tickets zijn geldig van maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en op zaterdag de hele dag. De actie loopt t/m 31 oktober 2013 en is onderdeel van de Spoordeelweken van de NS. De tickets kosten €29,- per stuk en zijn te koop op www.spoordeelwinkel.nl. Let op: je kunt de tickets kopen t/m 30 september 2013.

Ontdek de Hanzestad

Kampen is een sfeervolle stad aan de IJssel met veel historische gebouwen.

Het dagje Kampen start met een lunch bij Lunchroom ’t Trappetje. Deze is gevestigd in de monumentale oude sigarenfabriek. Het is een plek waar lekker ouderwets geluncht kan worden. Na de lunch loop je op eigen gelegenheid de stadswandeling langs de monumenten en musea van de Hanzestad Kampen. Deze route duurt 1,5 à 2 uur.

Zaterdag extra rondleiding

Alles weten over koffie, thee, wijn en sigaren? Het zaterdag arrangement bevat een extra rondleiding van een uur door de Eenhoorn/Olifant. Dit is een bedrijf met een monumentaal karakter. Tijdens de rondleiding wordt er alles verteld over de historie en productie van de Kampertabaksindustrie, er wordt koffie gebrand en er worden exclusieve theeën verpakt.  De tickets van het zaterdag arrangement kosten €35,-.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen