Ontdek Het Onderdijks op zaterdag 24 september

onderdijks
Beleef en ontdek de familievriendelijke en groene woonwijk

Zaterdag 24 september van 12.00 tot en met 16.00 uur organiseert gemeente Kampen in samenwerking met wijkvereniging Het Onderdijks, Polaris Kampen en natuur- en milieufederatie Overijssel een unieke dag om Het Onderdijks te ontdekken.

De wijk Het Onderdijks heeft veel te bieden. Er is een schat aan voorzieningen in de wijk, waaronder twee basisscholen, diverse actieve verenigingen, een park, ontzettend veel speelfaciliteiten en veel groen en water.

Programma
Met een gids kunnen bezoekers alle beschikbare kavels bekijken. Ontwikkelaars zijn aanwezig om bezoekers te informeren over de nieuwbouwwoningen die in de verkoop zijn. Voor de jeugd zijn er stoere activiteiten in de buitenlucht, er is een bootcamp en er is een natuurexpeditie in de ‘achtertuin’ van Het Onderdijks. Dit is een kleine greep uit de vele activiteiten die op deze middag georganiseerd worden.

Meer informatie
Kijk voor het complete programma op de website www.hetonderdijks.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/hetonderdijks. Op de website is ook informatie te vinden over beschikbare kavels en alles wat de wijk te bieden heeft.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673