woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOntdek uw eigen achtertuin met de IJsseldelta bustour op 23 april.

Ontdek uw eigen achtertuin met de IJsseldelta bustour op 23 april.

-

ijsseldeltafoto

Heeft u uw eigen achtertuin al wel eens goed bekeken? Nu is de kans om meer te weten te komen. Met de bustour komt u langs de mooiste plekjes van de IJsseldelta. U kunt genieten van het prachtige landschap en de karakteristieke steden en dorpen van de IJsseldelta. Tijdens de bustour vertelt een gids interessante weetjes en bijzondere verhalen over het gebied en de bezienswaardigheden. Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor de eerste IJsseldelta bustour op 23 april.

De bustour start om 13:00 bij Sluuspoort in Zwartsluis. Van daaruit gaat de bus langs o.a.: de Kalkovens in Hasselt, de Broederpoort in Kampen en Aardbeienkwekerij Richard & Annet Kalter. Rond 17:30 uur bent u terug in Zwartsluis. Ook als u een rollator bezit kunt u mee met de bustour. Kosten voor de bustour zijn 20 euro. Dit is inclusief: een kopje koffie of thee, de gids en een rondleiding bij de Kalkovens. Meer informatie over de bustour vindt u op www.ontdekdeijsseldelta.nl/bustour.

Reserveren
Reserveren kan bij Sluuspoort. Telefoonnummer: 038-38 66 555 of via info@sluuspoort.nl.

De IJsseldelta
De IJsseldelta wordt omringd door drie Hanzesteden: Zwolle, Kampen en Hasselt, tapijtstad Genemuiden en watersportparadijs Zwartsluis. In het midden ligt Nationaal Landschap IJsseldelta met daarin één van de oudste polders van Nederland. Vanwege deze typisch Nederlandse kenmerken wordt het gebied ook “Nederland in het klein” genoemd.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen