Onthulling interactieve zuil bij ‘Het Asjesgoed’ in Mastenbroek

Asjesgoed

Op donderdag 2 april is een informatiepunt van Nationaal Landschap IJsseldelta onthult bij Streekwinkel & Theeschenkerij ‘Het Asjesgoed’ in Mastenbroek. Eén van de zuilen is verhuisd naar dit mooie middelpunt van het Nationaal Landschap IJsseldelta. 

“Dit is een mooi extraatje wat we onze bezoekers kunnen bieden” aldus Hendry en Esther van Ittersum, eigenaren van Streekwinkel ‘Het Asjesgoed’. “We hebben ook regelmatig groepen die ’s avonds komen en dan kunnen wij via de interactieve zuil op een leuke manier laten zien wat de omgeving te bieden heeft”.

Interactief
De interactieve, multitouch-zuil is een mooi punt in de Streekwinkel ‘Het Asjesgoed’. Deze geeft heel veel informatie over het Nationaal Landschap IJsseldelta, maar ook uitstapjes en bezienswaardigheden maken onderdeel uit van de zuil. Bezoekers kunnen informatie downloaden door een QR- code te scannen, filmpjes en foto’s bekijken en historische kaarten opvragen.

Aanbod materiaal
IJsseldelta Marketing heeft in de afgelopen jaren drie bezoekerscentra en vier informatiepunten in de IJsseldelta gerealiseerd. Doelstelling is bezoekers en bewoners in en om het Nationaal Landschap IJsseldelta te informeren, enthousiasmeren en het Nationaal Landschap te laten beleven. Door aanbod van online en offline informatiemateriaal worden bezoekers en bewoners verleid om het Nationaal Landschap optimaal te ervaren, de bestedingen verhoogd en de economie gestimuleerd.

Streekwinkel & Theeschenkerij ‘Het Asjesgoed’
Het nieuwe seizoen is weer begonnen! In de theeschenkerij geniet de bezoeker van een bijzonder kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Op het gezellige terras aan het water ervaart u de rust en natuur van de polder. Ook voor kinderen is er bij het Asjesgoed veel te doen. Lekker ravotten in de speeltuin of knuffelen met de konijntjes in de dierenweide. Vanaf het terras houdt u eenvoudig een oogje in het zeil. De theeschenkerij is geopend op donderdag en vrijdag van 13 uur tot 16.30 uur en op zaterdag vanaf 11 uur. Andere dagen en tijden kan op afspraak.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*