Afsluiting vakantie met CDA op Natuurspeelplaats

Opening nieuwe seizoen met ontmoeting en speelmiddag

De zomervakantie loopt ten einde. Het CDA nodigt alle Kampenaren uit voor een speelse ontmoeting op een bijzondere locatie. Vrijdagmiddag 14 augustus zijn alle Kamper (groot)ouders en (klein)kinderen uitgenodigd om op de Natuurspeelplaats elkaar te ontmoeten en te komen spelen. De Natuurspeelplaats is vrij toegankelijk van 13u00 tot 17u00 en ligt naast kinderboerderij Cantecleer aan de Buitensingel 3 in het Stadspark.

Natuurspeelplaats KampenJong en oud, gezinnen, partners, mensen alleen: iedereen is deze middag welkom. De kinderen – en iedereen die zich kind voelt – kunnen naar hartenlust spelen, uitrusten of zich anderszins vermaken op de Natuurspeelplaats. Er zijn bestuurs- en raadsleden van het CDA aanwezig om een gesprek mee aan te knopen. Dat mag gaan over bekende onderwerpen als wonen, werken, opvoeden en recreëren maar natuurlijk ook over andere onderwerpen die bij de bezoekers en de politiek leven.

De Natuurspeelplaats is een lokaal initiatief in Kampen en is gerealiseerd met sponsoring en donaties. Vrijwilligers zijn er werkzaam. Het idee achter het concept is dat kinderen, ook uit omliggende wijken met beperkt groen en speelgelegenheid, lekker buiten kunnen spelen. De kinderen kunnen spelenderwijs genieten van wat de natuur te bieden heeft. De Natuurspeelplaats is opgebouwd uit meerdere ideeën, zoals een boomhut, een kruidentuin en een waterspeelplaats.

Natuurspeelplaats Zie ook:
Website Natuurspeelplaats
Website CDA Kampen


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*