Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein

foto ‘Roeland Tameling van Kampen Partners verheugt zich op veel bezoekers Van Heutzplein’

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein

Kampen wil de hartelijkste Hanzestad ter wereld worden. En daarom organiseert de Geluksacademie samen met Kampen Partners en vele anderen het Ontmoetingsfestival. Het programma staat nu online op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl. Het festival start 8 oktober met wandelsafari’s door Kampen en besluit 12 oktober met ‘kom op adem’ in de Bovenkerk. Iedereen mag meedoen en bijna alles is gratis.

9 en 10 oktober

Vooral in het weekend van 9 en 10 oktober is er veel te doen in de stad. Zo zijn er op zaterdagmiddag de 9e allerlei activiteiten op het Van Heutzplein. Met onder meer een pop-up kinderspeelplaats, optredens van Kamper koren en een meezingevenement. Daarnaast is er een ‘Ervarium’ waar je op speelse manier kunt voelen hoe het is om blind te zijn of in een rolstoel te zitten, treedt de Inclusionist op en is er een Human Library in de Stadskazerne.

Nog veel meer

Andere programma onderdelen zijn onder andere Café de Gelijkheid, de film Code Kampen, de Coming Out dag en een bijzonder Ontmoetingsdiner. Wat dat allemaal inhoudt, is te lezen op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl.

 

Kom Erbij week

Het Ontmoetingsfestival sluit direct aan op de Kom Erbij week, die van 30 september tot en met 7 oktober plaatsvindt. Kijk voor het actuele programma op www.erbijkampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*