Ontwikkel jezelf met cursussen van Humanitas

KAMPEN – Ben je mantelzorger, doe je vrijwilligerswerk of overweeg je vrijwilligerswerk te gaan doen? Dan is het komende inloopspreekuur van Humanitas Kampen iets voor jou! Het inloopspreekuur is op dinsdag 12 maart in de bibliotheek in Kampen.

Humanitas heeft verschillende e-learningmodules ontwikkeld om jouw kwaliteiten als vrijwilliger of mantelzorger te versterken. Denk aan Empowerment, Grenzen stellen of Omgaan met emoties. Deze modules kan iedereen volgen via de website www.humanitas.nl/over-ons/trainingen-voor-vrijwilligers

Verdiepende cursussen
Humanitas biedt ook (persoonlijke) verdiepende en gerichte cursussen om jezelf en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Die zijn speciaal bestemd voor mensen die vrijwilligerswerk voor Humanitas doen.

Aanbod
Ons aanbod (en het vrijwilligerswerk) is heel divers. Zo ondersteunen we mensen bij het leggen van contacten, helpen mensen bij hun financiële administratie en begeleiden gescheiden ouders bij het tot stand brengen van een omgangsregeling met hun kind(eren).

Meer weten?
Wil je weten wat onze organisatie voor jou kan betekenen? Of wat jij voor ons kunt betekenen? Kom dan naar ons inloopspreekuur! Petra Stevering van Humanitas vertelt dan meer over onze activiteiten. Het inloopspreekuur is bovendien een leuke manier om andere mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten.

Wat: inloopspreekuur Humanitas
Waar: Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216
Wanneer: dinsdag 12 maart, van 13.30-15.00 uur
Voor wie: voor iedereen die nieuwe vaardigheden wil leren of vrijwilliger wil worden voor Humanitas

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*