donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekOok D66 Kampen de straat op voor positiviteitspeiling

Ook D66 Kampen de straat op voor positiviteitspeiling

-

 

PJOok  D66 Kampen gaat zaterdag de straat op voor een gesprek met inwoners van de gemeente. Vanaf 11.00 uur zijn D66-leden her en der te vinden: op straat, bij winkelcentra en sportcomplexen, maar ook bij uitgaansgelegenheden. D66 wil  op zoek gaan naar vooral het optimisme bij burgers en bezoekers over Kampen.

D66 wil graag weten waarom mensen graag in hun stad of wijk wonen. Er is dus vooral aandacht voor wat goed gaat, maar uiteraard ook voor wat er beter kan. De verhalen worden op een website gezet zodat iedereen ze kan teruglezen. “De media staan vaak bol van de verhalen van wat er allemaal niet goed gaat, maar de meeste mensen in Nederland zijn optimistisch en toekomstgericht. Dit geldt ook voor Kampen. Mensen hebben zelf vaak heel goed door waar kansen liggen en zijn vaak bereid daar hun schouders onder te zetten. Dat past bij D66 als progressieve en oplossingsgerichte politieke partij,” aldus Pascal Jacobs, raadslid voor D66 in Kampen. “We vernemen het positieve geluid van de Kampenaren dus graag, ook om te ontdekken hoe we daar als politiek op kunnen inspelen.”

De Kamper Democraten hopen op veel inspirerende gesprekken. Het resultaat van die gesprekken kan tevens bijdragen tot de gedachtenvorming voor het verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode.

Een gesprek met de Fractievoorzitter van D66 Kampen – Pascal Jacobs

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/d66-kampen-de-straat-op-voor]

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen