donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekOok Jetze van Dijk stemt natuurlijk GBK

Ook Jetze van Dijk stemt natuurlijk GBK

-

Ingezonden bericht

Ridder in de orde van Oranje-Nassau, bondsridder met het gouden ereteken van de judobond, zesde dan karate, zesde dan judo, vierde dan jiu jitsu…. Wie kent hem niet; Jetze van Dijk, 80 jaar jong, voelt zich nog alles behalve oud. Zeker vier keer in de week is hij aanwezig in de sportschool om zijn lessen te geven en examens af te nemen. We durven haast wel te zeggen dat als je Jetze van Dijk niet kent, je geen echte Kampenaar bent.

De band tussen Suat Azer en Jetze van Dijk gaat dan ook vele jaren terug: Als jongetje van 6 kwam Suat bij Jetze trainen, hij moest weerbaarder worden. Trainen bij van Dijk ging over in lesgeven bij van Dijk. Daarna scheiden hun wegen, Suat wordt een “reizende kickboxleraar” (aldus Jetze) om elkaar na een aantal jaar toch weer tegen te komen. Sportschool Van Dijk overleeft de coronacrisis niet en Jetze heeft geen ruimte meer voor zijn budoschool.

Jetze: “Ik ben samen met een gezamenlijke vriend bij Suat naar binnengelopen en hij zei heel eenvoudig: Judovader, waarom ben je niet eerder gekomen. Vanaf dat moment was het goed, ik geef mijn lessen in de dojo en kan mijn assistenten verder opleiden. Ik heb het enorm naar mijn zin, het is fijn om weer een plek te hebben.”

Ook met GBK is Jetze weer terug op het nest. Zo was Jetze al betrokken bij de GBK tijdens de oprichting. Wij zijn dan ook blij dat hij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 zijn steun uitspreekt aan onze partij.

Wat ook een grote rol speelt bij de keuze van Jetze, is dat GBK een lokale partij is waar iedereen mee kan doen en gehoord word, ongeacht je achtergrond.

Wij zijn daar trots op. Zoals Jetze het zelf zegt: Als iemand iets voor je doet, wil je wat terugdoen. En daar gaat het om, elkaar versterken door samen te werken, elkaar helpen als het er toe doet.

Als GBK willen wij ook iets terugdoen. Wij zijn de stem van de burgers, en die laten we horen. Dat is wat we voor je kunnen, willen en zullen doen! Stem GBK, stem lijst 2.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen