Open dag klikgebit

Nooit meer een loszittend kunstgebit. Dat is wat een kunstgebit op implantaten mogelijk maakt. En daarover gaat de open dag op zaterdag 28 november bij Tandprothetische Praktijk N.M. Lubberts in Kampen. U kunt tussen 10.00 – 15.00 uur binnen lopen om meer te weten te komen over een kunstgebit op implantaten. Er wordt een presentatie gehouden over implantaten en u krijgt persoonlijk advies.

Mensen die al jaren last hebben van een slecht passend kunstgebit ondergaan vaak veel pijn. Velen kunnen niet zonder pijn eten en voelen zich erg onzeker. Ze durven niet meer breeduit te lachen en te spreken. Een klikgebit, zoals een kunstgebit op implantaten ook wel genoemd wordt, is een duurzame oplossing.

tandprotheticus Lubberts

“Implantaten zijn een hele goede oplossing” stelt tandprotheticus Lubberts. Bij het dragen van een kunstgebit slinkt de kaak. Dat geeft speling aan het gebit. Met een klikgebit kan dat worden voorkomen. “Mensen denken vaak dat het om een grote operatie gaat, dat het te duur is en dat het niet wordt vergoed. Een misverstand dat we uit de weg ruimen,” aldus Nico Lubberts.

Tijdens de open dag is zowel de tandprotheticus als de implantoloog aanwezig om uw vragen te beantwoorden, zoals: Wat is een implantaat? Welke mogelijkheden zijn er voor mij? Wordt een implantaat vergoed?

U vindt de praktijk aan de Vloeddijk 54 in Kampen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 038) 33 27 548.
TTP Lubberts adv450X135px FC