dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegioOPEN DAG Knipscheer Infra Groep drukbezocht 

OPEN DAG Knipscheer Infra Groep drukbezocht 

-

De OPEN DAG van de Knipscheer Infra Groep op zaterdag 10 juni op de vestiging van Knipscheer Infrastructuur op H2O in Hattemerbroek was een groot succes! Door de leuke activiteiten én door het mooie weer hebben ze ruim 500 bezoekers mogen verwelkomen! 

Gerrit van der Meulen, hoofduitvoerder op de vestigingen Hattemerbroek en Dronten vertelt: “We zijn heel trots op ons werk en het bedrijf. Tijdens de open dag hebben we dat goed kunnen laten zien! Door de leuke activiteiten en spelletjes rond de infra zoals graven en timmeren, hopen we kinderen enthousiast te hebben gemaakt zodat ze later misschien zullen kiezen voor een mooi beroep in onze branche.

René Knipscheer, directeur van de Knipscheer Infra Groep zegt: “We kijken terug op een heel mooi jubileum weekend. Met op vrijdag een receptie voor genodigden, zaterdag een open dag en ’s avonds een mooi, zomers feest voor onze medewerkers! We bestaan ruim 40 jaar en hebben dit goed gevierd. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.” 

Over de Knipscheer Infra Groep 

Knipscheer Infra Groep is in 1980 opgericht en bestaat uit drie bedrijfsonderdelen, er werken ongeveer 150 mensen. Daarnaast zetten we veel vaste onderaannemers en leveranciers in.

Knipscheer Infrastructuur – met hoofdkantoor in Almere en 7 vestigingen in en rond Flevoland en de Noordoostpolder, is een ervaren specialist op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. 

Knipscheer Rail-Infra – gevestigd in Emmeloord sinds 2002, is gespecialiseerd in civiele railinfrastructuur. Van de bouw van geluidschermen (D&C) tot het herstraten van perrons en al het onderhoud rond rail infrastructuur. 

Sinds 2006 voeren we het specialistisch schoonmaak werk uit via Knipscheer Infra-clean – gevestigd in Dronten.  Voor alle reiniging van infrastructuur is een breed pakket aan schoonmaakdiensten beschikbaar. Van glasbewassing, onkruid verwijderen en machinaal veegwerk tot verwijderen van graffiti en aanbrengen van beschermende coatings. 

Voor alle facetten van het werk aan infrastructuur heeft de Knipscheer Infra Groep een oplossing in huis.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen