Open Dagen bij VWC Kampen

Dit jaar is het thema: “Zorgeloos ondernemen”.

KAMPEN – Ook dit jaar organiseert VWC Kampen weer de jaarlijkse Open Dagen en dit jaar vinden ze plaats op de nieuwe locatie op het Melmerpark aan de Zambonistraat 9a in Kampen op woensdag 29 april en donderdag 30 april. Hoe kunt u uw bedrijf in deze tijden van informatiestromen, draadloze verbindingen en computeraanvallen nog veilig houden?

“Daar willen wij u, in samenwerking met onze partners, tijdens deze Open Dagen over informeren. De kracht van de Open Dagen is dat u in een korte tijd op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen. Onze medewerkers zijn de hele dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. En uiteraard kunt u rekenen op een hapje en een drankje .

aldus Bert-Jan Pleijsier, Salesmanager ICT bij VWC.

Er is een doorlopend programma maar als u één of meerdere sessies bij wilt wonen kunt u zich aanmelden op de website www.vwc.nl. Op de website vind u een duidelijk overzicht van alle sessies. Zo is er bijvoorbeeld een sessie over security trends die verzorgd wordt door Watchguard en een sessie ergonomie/zithouding door Ruud Feijman. Maar ook interactief presenteren, 3D printen, Beveiliging persoonlijke informatie online, Voip en VAMO, enzovoort.

Klik hieronder op de banner voor meer informatie over VWC Kampen!
VWC-Kampen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*