Open Huis Almere College Kampen.

almere college 2

Op vrijdagavond 29 januari heet de locatie Marinus Postlaan van het Almere College in Kampen je welkom tijdens het Open Huis.

Van het science-lab tot het muzieklokaal, van wiskundeles tot debat-demonstratie en van tekenopdracht tot iPad-lessen….er is van alles te bekijken en te beleven.

Alle vakgroepen presenteren zich om zo voor leerlingen van groep 8 en hun ouders een goed beeld van de school te geven. Er is informatie te halen over leerlingbegeleiding, lesroosters, iPads in de les en over reizen of excursies. Van 19.00u tot 21.00u ben je, samen met je ouders, van harte welkom aan de Marinus Postlaan 1 in Kampen.

almere college 1Op de locatie VIA van het Almere College is op woensdag 3 februari Open Huis. In de praktijklokalen kun je daar ontdekken welke beroepsgerichte vakken er gegeven worden. Er wordt aan auto’s gesleuteld, er worden koekjes gebakken, er wordt getimmerd en er worden nagels gelakt. Op het eigen leerplein van het Almere College krijg je informatie over de leerlingbegeleiding, werken op de laptop, over lesroosters en over de vakken op school.

Van 19.00u tot 21.00u ben je, samen met je ouders, van harte welkom op VIA aan de Flevoweg 68 in Kampen.