Open repetities Zwols Symfonie Orkest

Het Zwols Symfonie Orkest is een regionaal amateur symfonie orkest met leden uit Zwolle en alle omliggende gemeenten. Op dinsdag 16, 23 en 30 september houdt het orkest open repetities voor iedereen die geïnteresseerd is in het spelen in een symfonieorkest.

De open repetities zijn bedoeld voor die mensen die een muziekinstrument spelen en eens willen ervaren hoe het is om in een symfonie orkest te spelen. Na de open repetities kan er overgegaan worden tot een proefperiode van 6 weken. Het orkest houdt geen audities.

zwolsorkest

Het Zwols Symfonie Orkest speelt traditionele klassieke muziek, afgewisseld met wat lichtere muziek, een kindervoorstelling, filmmuziek en zelfs opera. Het orkest werkt samen koren, solisten, dansgroepen en toneelverenigingen. Iedere dinsdagavond wordt er in het gebouw de Bazuin aan de Jupiterstraat 8a te Zwolle (van 19.30 uur tot 22.00 uur) gerepeteerd onder leiding van dirigent Carl van Reenen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@zwolssymfonieorkest.nl. Het orkest zal zorgen voor de bladmuziek. Ook is het mogelijk om zomaar even binnen te lopen. Met name (alt)violisten, bassisten, hoornisten, een hoboïst en slagwerkers worden gezocht.

Meer informatie over het orkest is te vinden op: www.zwolssymfonieorkest.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*