woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOpenbare Engelenlicht ceremonie 13 Oktober

Openbare Engelenlicht ceremonie 13 Oktober

-

 

engelenlichthealing2013Engelenmedium Theresia organiseert bijeenkomsten die voor een ieder toegankelijk zijn. De ochtend of avond zal in het teken staan van lichtengelen, engelen meditaties, muziek en zang, maar bovenal de lichtceremonies.

Wat is een Engelenlicht ceremonie?
Tijdens de bijeenkomsten gaan we ons verbinden met de helende energie vanuit een hoog energie-level van de lichtengelen. Ook al heb je nog nooit eerder een ochtend meegemaakt of ben je niet bekend met meditatie of engelen, ook dan zul je de werkelijke liefdesenergie ervaren. De helende kracht die de energie geeft is een unieke energie die voor iedereen die deze wil toelaten te ervaren is. Tijdens de lichtengelen bijeenkomsten die sinds juni 2011 nog intensiever worden gegeven dan voorheen, spreken de engelen regelmatig hun bewondering uit over de aanwezige liefdeskracht van de mensen op aarde. Ziekte zowel lichamelijk als psychisch wordt door de engelenkracht met energie als moed en kracht en doorzettingsvermogen ondersteund. Daadwerkelijk mogen mensen de verlichting ervaren van pijn en verdriet.

Het kan voorkomen dat u als aanwezige ook daadwerkelijk een fysieke healing mag ontvangen. U zult daarvoor aangeraakt worden door Theresia of door een van haar medewerkers die allen zijn opgeleid door Theresia om te werken met deze hoge engelen energie.

Iedereen is 13 oktober welkom maar als het kan meld je jezelf vooraf aan, zodat er in ieder geval plaats is voor je. Tevens is er de mogelijkheid voor diegene die niet goed kunnen zitten om te kunnen liggen. Vooral voor deze mensen is het belangrijk dat je vooraf de aanmelding doet, zodat je begeleidt kan worden.

De lokatie: Reigerweg 11a, 8263 BB Kampen

Voor info en opgave mail naar  info@klankdruppels.nl

“Lief mens die deze tekst leest, ik nodig je van harte uit om een Engelenlicht ceremonie mee te maken. Het is een eer om het engelenlicht door te mogen geven, en ik doe het met liefde”
Theresia

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen