Opening expositie Droomwerk – VIDEO

Vanaf 19.30 uur in première

Op donderdagavond 9 juni vond de opening van de expositie Droomwerk plaats waarin vijf Kamper Kunstenaars hun werk tentoonstellen, als start van de Maand van Dromen in Kampen.

De expositie laat zien dat kunstenaars vaak een bijzondere band hebben met dromen. Kamper kunstenaars Wouter Berns, Willeke Orsel, Ben Marsman, Linda Westera en Jehudi van Dijk hebben een speciale affiniteit met dromen en tonen hier hun werk en de dromen die zij dromen tijdens het scheppen van hun werk. Ze nemen de toeschouwer mee in de wereld van schepping en fantasie, van inspiratie en durven dromen, durven maken en durven doen. Een tentoonstelling met schilderijen, gedichten en beelden over het vreemde, het bizarre en het fantastische.

Het is verrassend om te zien hoe het thema ‘Dromen’ wordt beleefd en wat voor uiteenlopende zienswijzen en technieken er zijn om hier uitdrukking aan te geven. Bezoekers worden door de fantasie van de kunstenaars meegevoerd naar een veelzijdige wereld met bijzondere verhalen en waarin zij worden uitgedaagd zelf hun dromen/wensen te delen.

De opname vond plaats in De Stadskazerne, café Paatje.

De expositie is tot het eind van de zomervakantie te zien.

Meer informatie over de Maand van Dromen in Kampen én de gedeelde dromen van Kampenaren vind je op www.dromeninkampen.nl. Op deze site kun je zelf ook je droom plaatsen!


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.