Opening Nationale Sportweek 

Foto van auteur

vandaag heeft Wethouder van sport Bas Wonink de Nationale Sportweek geopend. Gemeente Kampen doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Samen met meer dan 40 sport- en beweegaanbieders worden er meer dan 150 activiteiten in de gemeente Kampen georganiseerd.  

De buurtsportcoaches van Sportservice Kampen stonden vrijdag 16 september voor het stadhuis om aandacht te vragen voor de Nationale Sportweek. Alle voorbijgangers buiten en werknemers binnen werden persoonlijk op de hoogte gesteld van de Nationale Sportweek. Mark Homme van der Veen, Buurtsportcoach: “We willen graag alle inwoners van de gemeente Kampen laten ervaren dat sport iets met je doet. Tijdens de corona is de sportdeelname hard terug gelopen. We hebben daarom de Nationale Sportweek aangegrepen om weer meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen.” 

Alle inwoners in de gemeente Kampen kunnen gratis deelnemen en kennismaken met veel verschillende sport- en beweegactiviteiten. Het complete aanbod is te vinden op www.heelkampenbeweegt.nl.

Het aanbod is erg divers. Voor peuters, jeugd, volwassenen en senioren. Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte activiteit? Neem dan contact op met de buurtsportcoaches van Sportservice Kampen via info@sportservicekampen.nl

 

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: