Openingstijden Centrum voor Jeugd en Gezin.(CJG)

Foto van auteur

In de meivakantie 28 april t/m 2 mei is het  Centrum voor Jeugd en Gezin beperkt geopend.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.
Het inloopspreekuur CJG, waarbij direct een hulpverlener beschikbaar is,:
Maandag, donderdag en vrijdagochtend: 09.00 – 11.00 uur
Het CJG is voor alle betrokken ouders en voor kinderen en jongeren tussen de  0-23 jaar toegankelijk voor vragen over opvoeden en opgroeien. Van bedplassen tot aan grenzen stellen. Van zorgen over groeiachterstand tot aan overgewicht. Van blij zijn met je baby tot aan conflicten met je puber.
Naast een inlooppunt aan de Wederiklaan 56 beschikt het CJG over 2 websites.

De website www.cjgkampen.nl  biedt veel informatie over opgroeien en opvoeden en alles wat daarbij komt kijken. Indien de website geen of onvoldoende antwoord op een vraag geeft, kan er ook rechtstreeks contact worden opgenomen met het CJG. Telefonisch zijn we 24 uur per dag bereikbaar via 038- 3370030. U kunt ons ook mailen info@cjgkampen.nl of even binnen lopen.
Voor jongeren is de website www.jonginkampen.nl online. De website voor jongeren van 12-23 jaar met veel informatie over opgroeien alsook met informatie over activiteiten voor jongeren in de gemeente Kampen. Uiteraard zijn ook jongeren welkom op het spreekuur van het CJG maar wanneer jongeren het moeilijk vinden om bij het CJG binnen te lopen kan er via de website om advies of informatie worden gevraagd. De website jonginkampen.nl wordt onderhouden door het jongerenwerk Kampen in nauwe samenwerking met een jongerenredactie VIA.

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: