donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOpeningstijden Centrum voor Jeugd en Gezin.(CJG)

Openingstijden Centrum voor Jeugd en Gezin.(CJG)

-

In de meivakantie 28 april t/m 2 mei is het  Centrum voor Jeugd en Gezin beperkt geopend.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.
Het inloopspreekuur CJG, waarbij direct een hulpverlener beschikbaar is,:
Maandag, donderdag en vrijdagochtend: 09.00 – 11.00 uur
Het CJG is voor alle betrokken ouders en voor kinderen en jongeren tussen de  0-23 jaar toegankelijk voor vragen over opvoeden en opgroeien. Van bedplassen tot aan grenzen stellen. Van zorgen over groeiachterstand tot aan overgewicht. Van blij zijn met je baby tot aan conflicten met je puber.
Naast een inlooppunt aan de Wederiklaan 56 beschikt het CJG over 2 websites.

De website www.cjgkampen.nl  biedt veel informatie over opgroeien en opvoeden en alles wat daarbij komt kijken. Indien de website geen of onvoldoende antwoord op een vraag geeft, kan er ook rechtstreeks contact worden opgenomen met het CJG. Telefonisch zijn we 24 uur per dag bereikbaar via 038- 3370030. U kunt ons ook mailen info@cjgkampen.nl of even binnen lopen.
Voor jongeren is de website www.jonginkampen.nl online. De website voor jongeren van 12-23 jaar met veel informatie over opgroeien alsook met informatie over activiteiten voor jongeren in de gemeente Kampen. Uiteraard zijn ook jongeren welkom op het spreekuur van het CJG maar wanneer jongeren het moeilijk vinden om bij het CJG binnen te lopen kan er via de website om advies of informatie worden gevraagd. De website jonginkampen.nl wordt onderhouden door het jongerenwerk Kampen in nauwe samenwerking met een jongerenredactie VIA.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

  1. Ze zouden mij al 6 jaar geleden bellen en nog niet maar ondertussen is mijn kind al wel 10 x betast en cjg kampen doet er niks aan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen