Openluchtdienst Gereformeerde kerk Kamperveen-Zuideinde

OPENLUCHTDIENST IN KAMPERVEEN

Op zondagavond 20 juni vindt de 14de editie van de openluchtdienst plaats achter het kleine Gereformeerde Kerkje te Kamperveen/Zuideinde.

Na een jaar te hebben overgeslagen kan het gelukkig dit jaar weer: de openluchtdienst! Een mooie traditie die georganiseerd wordt vanuit onze kerk; laagdrempelig en sfeervol! De dienst wordt gehouden in de tuin achter de kerk.

Na een grondige verbouwing van onze kerk in de afgelopen maanden, zijn we weer bijna zover dat we diensten kunnen en mogen gaan houden in onze kerk. Er is ontzettend veel gebeurd; het complete dak is vernieuwd en ook binnen is zo’n beetje alles gestuukt, gesaust, wc’s en keuken vervangen, een 2e verdieping gecreëerd, een betonnen vloer gestort… kortom, we hebben bijna een compleet nieuwe kerk. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door subsidies, sponsors, giften en eigen middelen. De bodem van onze eigen middelen pot is inmiddels zichtbaar, daarom is de collecte tijdens deze dienst voor de kerk.

Thema van de dienst is: Genade zo oneindig groot

Voorganger: Bernard Franken uit Kampen

De muziek en begeleiding van de liederen wordt verzorgd door de band Gware

Nieuwsgierig geworden?

U/jij bent van harte welkom op zondag 20 juni om 19.30 uur achter het kerkje, Zuideinde west 12 te Kamperveen. Graag tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*