Opname videoclip Stef Ekkel in eigen café

Stamgasten als feestende figuranten

Aan het eenjarig jubileum van café De Woonboot werd geen aandacht geschonken maar toch werd het afgelopen zaterdag een feestje in De Woonboot. Stef Ekkel koos het café, dat hij een maand geleden overdroeg aan zijn zus Greetje, uit als opnamelocatie voor zijn nieuwste clip. ”Je speelt al jaren een spel” zong talloze malen door het café en ongetwijfeld na afloop nog door de hoofden van de bezoekers.
Stef EkkelDe drukke agenda van Stef noopte hem snel en makkelijk een filmlocatie te vinden. Deze week is hij op Kerstreis naar Duitsland en de clip moest dit jaar nog gedraaid worden. De dag voor de opname had Stef een oproep op zijn Facebookpagina gedaan om mee te komen spelen in zijn clip. Een mooie groep bezoekers had hieraan gehoor gegeven. Voor de bar warmde Stef de mensen op waarna achter de bar de opnames werden gedraaid. Na de baropnames moest iedereen vrolijk het café uitlopen, de Noordweg op, met Appie voorop in zijn scootmobiel.
WoonbootUiteindelijk werden de stoelen op de bar gezet voor de slotscène waarin er nog maar vijf bezoekers zouden zijn in het café. Smart Media Producties verzorgt al een jaar of vijf alle videoregistraties van Stef en de opnameleider zweepte het publiek goed op. Het werd een waar feestje, zoals gebruikelijk bij Stef Ekkel. ”Ik heb nog nooit zo blij gedaan”, merkte een bargast na afloop op. In januari zal de videoclip verschijnen waarna Stef hoopt dat zijn nummer ook met carnaval in februari aanslaat. Het nummer zing je snel mee, leerde de ervaring zaterdag. Het moeilijkste deel is het slot van het refrein, dat iedereen in het Nederlands mee mocht zingen maar desgewenst ook in het Engels of Duits: ”La, la, la, la, la, la….”
Stef EkkelEerdere artikelen over De Woonboot:
Nieuwe roerganger bij De Woonboot
Afspraken voor jaarwisseling in Brunnepe (video)
Brunneper boost door onze Stef
Stef Ekkel heet omwonenden café welkom

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*