zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOpnieuw Autismecafé Kampen

Opnieuw Autismecafé Kampen

-

Opnieuw een avond van het Autismecafé Kampen op maandag 17 februari 2014!

Het Autismecafé is een plek waar u met elkaar ervaringen kunt uitwisselen en waar u geïnformeerd wordt over ontwikkelingen op het gebied van autisme.
Op maandag 17 februari is er geen thema maar wordt de film ‘Ivo’ vertoond.

Ivo is een enthousiaste jongen met Asperger (een autisme spectrum stoornis) die hard op weg is om zijn Gymnasium diploma te halen. Omdat de ouders van Ivo een ‘handleiding’ hebben gemaakt weten zij precies wat wel en wat niet werkt bij Ivo en kunnen zij hem op school de juiste structuur bieden die hij nodig heeft om goed te kunnen presteren.

Tijdens de film zal gespreksleider Laura Kleijn u op diverse momenten gelegenheid geven te reageren op fragmenten die u aanspreken of waar u vragen over heeft.

Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur met film “IVO”. Om 21.00 uur is er een korte pauze, waarna de film wordt vervolgd. Vanaf 22.00 uur kan men nog informeel napraten.

NB: Gewijzigde Locatie: APPARTEMENTENCOMPLEX ‘OMMELAND’ aan de
Schaepmanlaan te KAMPEN (gratis parkeergelegenheid)

Toegang en koffie/thee zijn gratis.
Gespreksleider is Laura Kleijn van ‘Autlook’

autismecafe

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen