Opnieuw avond Autismecafé Kampen – maandag 16 november 2015!

AutismHet Autismecafé wordt vier keer per jaar gehouden: iedere avond staat een thema centraal. Deze avond is het thema “Autisme en de feestdagen”.

Gastspreker Hilga Hamer is uitgenodigd om over dit thema te vertellen. De feestdagen zijn voor mensen met autisme een spannende tijd. Op welke wijze kunnen wij kinderen met autisme hierop voorbereiden. Wat kan en mag je van school verwachten, welke taak heeft thuis in het geven van duidelijkheid. Ieder kind vraagt hierin op zijn/haar eigen wijze voorbereidingen. Hilga Hamer heeft veel ervaring opgedaan, die ze graag met anderen wil delen. Wij nodigen betrokkenen uit om ervaringen te delen.

Gespreksleider van deze avond is Aljo Bril. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Vanaf 21.15 uur kan men nog informeel napraten.

De locatie is Multi Functioneel Cultureel Centrum “Korteweg 4” in KAMPEN (gratis parkeergelegenheid bij het gezondheidscentrum aan de Oostzeestraat)

Toegang en koffie/thee zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage is erg welkom. Het Autismecafé Kampen is ook te volgen op facebook.