Opnieuw een avond van het Autismecafé Kampen

autismecafeHet Autismecafé wordt vier keer per jaar gehouden: iedere avond staat een thema centraal. Op maandag 4 april is het thema “Autisme in het gezin, toekomstverwachtingen bijstellen?” Gastspreker Wendy Wesselink – ten Thije is uitgenodigd om over dit thema te vertellen. 

Voor veel mensen zal een diagnose autisme niet onverwacht komen. Vaak is er al een heel traject aan vooraf gegaan. Toch kan een diagnose de nodige vragen en emoties oproepen. Hoe moet dat met school? Hoe gaat dat straks met het huis uitgaan? Zal mijn kind later wel een baan vinden? Hoe verweef je de diagnose autisme in je dagelijks leven? Moet je de toekomstverwachtingen die je had voor je kind of jezelf bijstellen en hoe ga je daarmee om? Wendy Wesselink – ten Thije is ervaringsdeskundige als ouder van een zoon met autisme. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen, tieners en volwassenen met autisme en ondersteunt ze leerkrachten in hun werk met kinderen met autisme. Wij nodigen betrokkenen uit om ervaringen te delen. Gespreksleider van deze avond is Aljo Bril.

De avond begint om 20.00 uur, op maandag 4 april, inloop vanaf 19.30 uur. Vanaf 21.15  uur kan men nog informeel napraten.

De locatie is Multi Functioneel Cultureel Centrum “Korteweg 4”  in KAMPEN (gratis parkeergelegenheid bij het gezondheidscentrum aan de Oostzeestraat)

Toegang en koffie/thee zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage is erg welkom.

Het Autismecafé Kampen is ook te volgen op facebook.