Opnieuw een avond van het Autismecafé Kampen op maandag 17 november 2014!

Het Autismecafé wordt vier keer per jaar gehouden: iedere avond staat een thema centraal. Deze 14e avond is het thema “Diagnose op latere leeftijd”.

Gastspreker Bep Schilder is uitgenodigd om over dit thema te vertellen. Bij haar is op latere leeftijd de diagnose syndroom van Asperger gesteld. Dit leverde in eerste instantie veel opluchting, (h)erkenning en begrip op, in tweede instantie ook rouw. Zij worstelde erg met de diagnose en leerde met behulp van grondige therapie de ‘steentjes van haar uit elkaar gevallen mozaïek’ opnieuw vorm te geven. Ze schreef hierover in het boek “De poort, de paljas en het meisje – Deel 1”.

Na deze inleiding is er ruim de gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Gespreksleidster van deze avond is Laura Kleijn. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Rond 21.00 uur is er pauze gepland en vanaf 22.00  uur kan men nog informeel napraten.

De locatie is Multi Functioneel Cultureel Centrum “Korteweg 4”  in KAMPEN (gratis parkeergelegenheid bij het gezondheidscentrum aan de Oostzeestraat). Toegang en koffie/thee zijn gratis.

Nieuw is dat het Autismecafé Kampen nu ook te volgen is op facebook.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*