Opnieuw flinke overwinning Tafeltennisvereniging Kampenion

Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Kampenion ging zaterdag naar Assen, voor de return tegen Assen 2. De thuiswedstrijd tegen Assen 2 had een nipte nederlaag (4 – 6) opgeleverd maar deze keer ging het veel beter. Julian Plette won zijn drie partijen, Gert-Jan de Lange twee en Ton Ringenier een.

Het dubbelspel leverde ook (een dikke) winst op voor Plette & De Lange. Met 3 – 7 op het scorebord keerden de Kampenaren tevreden huiswaarts. Het verschil zat hem vooral ook in het feit dat Assen met één andere speler aantrad dan in Kampen.

Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk C, speelde thuis tegen Gispen 1 uit Culemborg. De jonge Kampenaren kijken terug op een goede wedstrijd. Jarno van den Heuvel was goed in vorm en won zijn drie partijen. Bert Beks won er een en invaller Ernst van den Broek heel knap twee. Ook het dubbel was voor de Kamper boys. Met 7 – 3 was de goed gevulde zaal van Kampenion dik tevreden.

Op zaterdag 23 februari speelt Kampenion 1 thuis tegen SVE 2 uit Utrecht. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6. Het eerste jeugdteam gaat naar Assen.

Op de foto: Bert Beks en Jarno van den Heuvel (rechts)
Foto: © G. Wessels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*