Opnieuw onderzoek naar brand Kloek pallets in Kampen !

Foto van auteur

 

brand-kloek3

De politie heeft inmiddels het onderzoek naar de oorzaak van de brand bij Kloek pallets zo goed als afgerond.

Mogelijk zijn eventuele bewijzen voor brandstichting door de enorme hitte (tot nu toe) niet te vinden. Wel zijn er (volgens welingelichte kringen) aanwijzingen die er op wijzen dat een brand als deze niet “spontaan” kan ontstaan! Twee weken geleden hebben wij aan het onderzoeksteam van de recherche onze videobeelden afgestaan, en hebben we  m.b.t. deze beelden een verklaring  afgelegd.  Men was vooral nieuwsgierig naar het ontstaan en het tijdsbeeld van het begin van de brand. (wat op de beelden goed te zien is)

Echter werden wij vandaag benaderd door een Schade Onderzoek Bureau (zij verrichtten in opdracht van verzekeraars tactisch en technisch onderzoek naar de oorzaak van o.a. brandschades.) Ons werd gevraagd de HD beelden van Kampenonline ook aan hen voor onderzoek af te staan.. (Uiteraard geven wij hier graag gehoor aan.) 

Het bureau stelt een onderzoek in naar de oorzaak, verloop en omstandigheden van de brand bij Kloek Pallets in Kampen. Volgens het bureau is dit de eerste keer dat men ‘toevallige’ beelden uit de lucht ziet in een van hun zaken! Over het verloop van het onderzoek kunnen verder geen mededelingen gedaan worden…

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: