Opvolger gezocht: “Organisator vrijmarkt stopt”

Ingezonden bericht
Als er geen opvolging komt voor het organiseren van de vrijmarkt op Tweede Pinksterdag vervalt deze, dat zegt Richard Boddeus die tien jaar geleden begonnen is met het organiseren van de markt. Boddeus:’ Het is een heel leuk en succesvol evenement, laagdrempelig en vrij toegankelijk maar vanwege omstandigheden kan ik het niet meer organiseren.’ 
De markt is ontstaan aan het einde van de financiële crisis, Boddeus: ‘Mensen willen op een vrije dag er graag op uit en ik wilde wel wat organiseren. Het moest goedkoop en dus werd een vrijmarkt georganiseerd waar spullen een tweede leven kregen, mensen wat konden bijverdienen en Kampen levendig werd. Duizenden bezoekers trok de markt die de laatste twee jaren niet door kon gaan vanwege corona, nu mag het weer maar zie ik geen ruimte om het te organiseren, iemand anders mag de organisatie voortzetten en als ze zich bij mij melden geef ik tips en aandachtspunten.’

 


4 Comments

  1. Geachte heer, mevrouw,

    Ik heb wel interesse in het organiseren van de vrij markt met Pinksteren.
    Ik heb tijd in overvloed, en ben erg gemotiveerd.

  2. Ik zou eventueel wel kunnen helpen met organiseren..echter ben ik fysiek niet heel sterk en zou ik dus niet steeds rond kunnen lopen.maar ik wil best helpen

  3. Lieve mensen! Als Binnenstad Ondernemersvereniging Kampen (BOK) nemen we de organisatie over samen met heel veel vrijwilligers. Richard heeft dit mooie evenement al zo lang georganiseerd en we begrijpen zijn keuze. Maar we willen zijn inzet niet verloren laten gaan. Het gaat dus toch door!

  4. Hier ben ik zo blij om! Extra handen nodig of een meedenker? Laat het weten. Groet Ria Brummel

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.