woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenOrganisatie internationale Hanzedagen 2017 krijgt vorm

Organisatie internationale Hanzedagen 2017 krijgt vorm

-

Het college van burgemeester en wethouders heeft het plan van aanpak voor de organisatie van de internationale Hanzedagen 2017 Kampen vastgesteld. Dit plan van aanpak beschrijft de koers die de gemeente Kampen voor ogen heeft bij de organisatie van dit grootschalige internationale evenement. Hoe de organisatie eruit gaat zien, maakt ook onderdeel uit van dit plan.

Burgemeester Koelewijn: “Dankzij de inbreng van veel verschillende Kamper organisaties, verenigingen en overige instanties, zijn de eerste contouren van onder andere het thema en de denkrichting voor de organisatie naar voren gekomen. De uitwerking hiervan komt terug in het plan van aanpak. Met het vaststellen van dit plan is de eerste stap gezet in het organisatieproces. We gaan de komende tijd volop aan de slag met de invulling van de organisatie, waar we ook weer de inwoners bij betrekken.“

hanzestad-Kampen

Tijdens de internationale Hanzedagen wil de gemeente Kampen een professioneel en modern programma bieden met respect voor traditie, cultuur en het rijke Hanzeverleden aan zowel de bezoekers als de deelnemers uit de Europese Hanzesteden. Naast een professionele insteek van het programma, is het ook een must dat plaatselijke organisaties een rol krijgen in het programma.

Voor wat betreft het thema vormt ‘water’ en de verbinding via of met water de leidraad voor de invulling van het evenement in de breedste zin van het woord. Het leven met ‘ons water’ in het algemeen inspireert, is kansrijk en symboliseert het (Hanze)verleden, het heden en de toekomst. Water kent bedreigingen, maar biedt ook kansen en is bepalend voor economische ontwikkeling.

Nu het plan van aanpak is vastgesteld, wordt de komende tijd gewerkt aan de invulling van de organisatie. Dat betekent dat een stuurgroep, projectgroep, klankbordgroep en verschillende werkgroepen ingesteld worden.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen