Organisatie Onderdijksrun zoekt opnieuw goed doel

onderdijksrun

De organisatie voor de OnderdijksRun 2016 is weer in volle gang en net als vorig jaar zoekt de OnderdijksRun een lokaal goed doel! De derde editie zal op de eerste zaterdag van oktober plaats vinden, dit is inmiddels de vaste prik op de hardloopkalender. Dit betekend dat het evenement op 1 oktober plaats zal vinden. De voorinschrijving voor deze derde editie start 1 mei om 12.00u.

Vorig jaar werd er €2750,- opgehaald voor het goede doel: ‘eeTze’ uit IJsselmuiden. Het streven is om dit bedrag minimaal weer op te halen en wellicht te vermeerderen. Na de eerste bestuursvergadering waren we het unaniem over eens om het weer op dezelfde manier te gaan doen als vorig jaar. Hoe deden we dit ook alweer:

Ken je een goed doel en vind je dat dit goede doel een steun in de rug kan gebruiken, meld je dan aan via hetgoededoel@onderdijksrun.nl. Omschrijf en onderbouw voor 14 mei 2016 in een goed verhaal waarom jij vindt dat juist dat doel ondersteunt moet worden door de OnderdijksRun. In de week van 16 mei wordt een top 3 bekend gemaakt. Vervolgens kan men via de website van de OnderdijksRun stemmen op één van de goede doelen en in de week van 30 mei wordt bekend gemaakt welk doel dit jaar wordt ondersteund door de OnderdijksRun.