Orgelconcert in het teken van Koningsdag

naamloosIJsselmuiden – Op vrijdag 22 april a.s. hoopt de bekende musicus Gerwin van der Plaats een orgelconcert te geven op het Kaat en Tijhuis-orgel van de Hoeksteen, Goudplevier 103 te IJsselmuiden. Speciaal voor dit concert, dat ik het teken staat van de komende Koningsdag, is er een feestelijk programma samengesteld. Op het programma staan onder andere orgelimprovisaties over bekende vaderlandse liederen en samenzang. Naast een Koninklijke ontvangst over de rode loper en een gratis kopje koffie of thee voor aanvang wordt u na afloop van het concert nog een bijzondere verrassing aangeboden…

Gerwin van der Plaats (1977), onder andere bekend om zijn bijzondere improvisatietalent, studeerde aan het Fontys-conservatorium te Tilburg en is als organist verbonden aan de Driestwegkerk te Nunspeet, de Hoeksteen te IJsselmuiden en de Chr. Geref. Kerk te Kampen. Daarnaast is hij dirigent van een 6-tal koren waaronder het bekende Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. Gerwin is een veelgevraagd begeleider bij koren, muziekgroepen en Cd-opnamen. Hij maakte concertreizen naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk en Roemenie. Ook is hij arrangeur van koor- en orkestmuziek alsmede nieuwe liederen.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte t.b.v. de onkosten. Van harte welkom.