Oude bekenden treden op in De Kofferbak

In theater De Kofferbak wordt woensdag 19 november een optreden gehouden dat geheel in het teken staat van de zogenoemde Green Grass-muziek. Vanaf 20.00 uur zijn The Oldtime Ramblers en de band Fling er te aanschouwen.

http://dekofferbak.atk-rtk.nl/htmlfiles/images/afbeeldingen-agenda/janroelofs2.jpg

The Oldtime Ramblers – die zichzelf graag Alltime Ramblers noemen – is opgericht door oud-Kampenaar Jan Roelofs. Hij weet zich omringd door oude rotten in het vak en jonge, gedreven muzikanten. Roelofs speelde ooit in de legendarische Kamper band The Country Ramblers, die twee jaar geleden een reünieconcert gaf in de Stadsgehoorzaal. Verder is er die avond een optreden gepland van Fling, een band die Ierse muziek speelt. Ook deze muzikanten waren al eens in de Stadsgehoorzaal te bewonderen. In hun soort behoren ze volgens insiders tot de besten van Nederland. Beide bands spelen hun eigen muziek en zullen daarnaast gezamenlijk een aantal nummers ten gehore brengen.

Dit bijzondere dubbeloptreden in De Kofferbak heeft plaats in het kader van het eerste Green Grass-festival, dat volgend jaar augustus in Wijhe wordt gehouden. Dit muziekfestijn beoogt de akoestische muziek te bevorderen en het brede scala van instrumenten (banjo, gitaar, bas, viool, mandoline, autoharp en fluiten in alle maten) te promoten. Verder willen de organisatoren de diverse muziekstijlen, zoals Iers, Schots, Oldtime en Cajun mixen met hedendaagse akoestische muziek en aan de man brengen bij een zo breed mogelijk publiek.

Kaarten voor het concert van 19 november kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn te bestellen via www.greengrassmusic.nl/concerten of via www.dekofferbak.nl. Telefonische reservering kan via tel. nr. 038-3315940. Aan de zaal kosten de kaarten 12,50 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*